På det senaste styrelsemötet togs det upp att många var sugna på mer umgänge med varandra här på Jutagården. Tankarna ventilerades bland annat under en lyckad spc-helg då många medlemmar var samlade. Så känner man att man skulle vilja umgås mer med alla dessa underbara människor som ger så mycket energi. Så diskussionen började med att ge licensryttare ridhustid mitt i veckan typ onsdagar kl 18. Så vi kan träffas och umgås och rida tillsammans. Men sedan förstod vi att det var några ryttare som sökt ryttarutveckling steg 2 inom distriktets regi. Men den kursen blev inte av på grund av för få anmälda. Så min fundering var om vi inte skulle haft en egen srs satsning för de som är sugna. Utformade av oss för oss och andra som kan vara sugna. Vi kan söka pengar via idrottslyftet bara vi vet till vad. Saker som nämndes var Erik berggren träning. Träningshelg med övernattning och middag på Jutagården. Dressyr och hoppinriktning. Även ryttare med ridskolehäst kan visa intresse för att delta. Utformningen bestäms helt efter vilka önskemål vi har bland våra medlemmar. Vi har en messengergrupp som du kan bli tillagd i om du inte redan blivit det. Bjud gärna in varandra till den gruppen. Vi hoppas ni är lika sugna som jag på ett roligt och spännande 2020 hästens tecken kram på er alla ❤️
Första datum satt till tisdag 10 dec kl 18 för glögg och att vi ska dela med oss om vi har önskemål och idéer ????
Hälsningar Jutagården och SRS