105 anmälda hittills! Roligt att så många vill vara med i år igen och skapa oförglömliga ridlägerminnen på Jutagården tillsammans med oss och våra hästar. Vi längtar att få träffa er alla 🙂

Här kommer en preliminär anmälningslista för sommarens ridläger. Vi har gjort vårt bästa för att tillgodose era önskemål. I vissa fall har det inte varit lätt då många önskat samma hästar. Men vi hoppas hur som helst att alla blir nöjda. Vi tror att detta blir en jättebra första plan. Hästarna kan dock komma att ändras av olika anledningar men vår förhoppning är att det kommer se ut såhär:

För att betraktas som anmäld ska man ha fyllt i anmälan via vår hemsida samt anmält sig till aktivitet “anmälningsavgift ridläger 2020” och betalt. Vi ser att många skapat faktura men om betalningen gått igenom eller inte ser vi först om några dagar. In och betala om du missat det för att säkerställa din plats.

Läger 3, 7 och 8 är satta som fulla i nuläget. Eventuellt kan vi lösa någon enstaka plats beroende på hästönskemål. Samt att egen häst kan förmodligen gå att lösa. Kontakta fanny@jutagardensstuteri.se för att få reda på mer då det inte går att anmäla till dessa läger via hemsidan.

På Läger 2 är deltagarna något äldre. Vi kan kalla det för “ungdomsläger”. Ålder bland de som hittills anmält sig är ca 15-18 år ett par 13-14 år. Så är du lite äldre och går i ridlägertankar kan vi rekommendera detta läger. Egen häst finns platser lediga samt att enstaka ridskolehästar finns lediga.

Läger 1 – enstaka platser med egen häst samt några få ridskolehästar finns kvar.

Läger 4, 5 och 6 finns det ganska många platser på i nuläget.