Vi vill påminna alla om att fortsätta att följa Folkhälsomyndighetens råd gällande smittskydd. Vi har märkt att några kommer till ridskolan trots sjukdomssymptom. Vi vill verkligen understryka att det är av högsta vikt att vi alla hjälps åt och följer de rekommendationer som finns. För allas bästa. Har du varit sjuk så måste du stanna hemma minst 48 h efter att du inte känner av ngr symptom längre. Detta gäller även den som kör dig till stallet. Är din förälder sjuk så ser vi att du antingen ordnar annan skjuts eller stannar hemma .
Vid misstanke eller konstaterad covid-19 inom familjen eller där du bor ser vi helst att du inte kommer alls under de sista återstående veckorna. Vi får försöka hjälpa till med igenridningar i den mån det är möjligt när höstterminen drar igång igen. Återbud som lämnas from nu pga Corona erbjuder vi möjligheten att rida igen under de fyra första veckorna på höstterminen.

Till sist vill vi passa på att påminna om handtvätt. Tvätta händerna innan du gärning i stallet. Det gäller alla som vistas på anläggningen. Vi har tyvärr märkt att det går väldigt lite tvål på toaletterna vilket gör att vi tror att många struntar i detta.

Kom igen nu allihop! Vi har klarat det fantastiskt bra hittills. Fortsätt kämpa på nu! Kram till er alla!