Äntligen drar höstterminen igång igen. Som vi längtat!

Hej alla ridsugna. På onsdag nästa vecka drar ridlektionerna igång igen. Tillbringa tid i stallet och på hästryggen och få lära oss mer om ridning av våra duktiga ridlärare, efter en lång skoldag eller arbetsdag är något som vi längtar efter.  Nytt för hösten blir att vi kommer närvaroregistrera er på ridlektionerna i Idrottonline. Tillsammans med Idrottsförbundets representant Margareta kommer vi lära ut detta till våra ridlärare så de kan detta inför ridskolestart. Många idrottsföreningar gör det redan. Eventuella avbokningar sker som tidigare i Horsemanager.

Under hösten planeras för Temadagar, mer info kommer så håll utkik. Clinic med Erik Berggren är planerat helgerna vecka 38 och vecka 44. Träningstävlingar är också planerade i höst i Ridskolekommitténs regi, Åsa D och Ann H planerar för detta. Mer info kommer ut även där.

Tyvärr är ju NewForest-SM inställt som SRS skulle vara värdar för nu till helgen. Vi får se framemot  Skultorps Pony Cup vecka 48 istället. Håller alla tummarna för att det blir av.

Covid-19 kommer att hänga över oss även under hösten. Så det är viktigt att vi fortsätter att hålla avstånd till varandra och tvätta händerna. Hålla sig hemma om man känner sig sjuk. Vi fortsätter även med utökad städning av toaletterna, se över när ditt pass har det, lika så det “vanliga” städschemat.

Vi ses i stallet hälsningar SRS Ordförande Kalindi Jarvén