Hej! Är du medlem i SRS, fyller minst 15 år i år och är intresserad av att engagera dig i föreningens verksamhet?

I så fall kan kanske Ungdomsledarkursen (ULK) som Västergötlands Ridsportförbund arrangerar vara något för dig? Ungdomsledarkursen är en ledarutbildning som vänder sig till dig som vill vara med och stödja barn- och ungdomsverksamheten i vår förening. Vi har i år möjlighet att låta några gå utbildningen.

Du kan se vad kursen innehåller och vilka datum den går på denna länk:

https://www.ridsport.se/globalassets/svenska-ridsportforbundet-vastergotlands-ridsportforbund/dokument/ungdomsledarkurs-2020-2021.pdf

Föreningen står för kostnaden för utbildningen.

Om du är intresserad av att gå utbildningen meddelar du detta via mail till Åsa, asa.diehm@gmail.com Du får gärna också skriva om vilka dina intresseområden är. Vad tycker du om att vara delaktig i? Det kan exempelvis vara i uppgifter som stallassistent, leda teoriundervisning, ordna roliga aktiviteter för våra unga medlemmar, vara med och leda tävlingar, föreningsengagemang med mera.

Efter vårt styrelsemöte söndagen den 23 augusti hoppas vi kunna ge besked om vilka som i år kan få möjlighet att gå utbildningen så om du är intresserad ser vi ser fram emot att höra från dig före detta datum.

Hälsningar SRS styrelse