Nu händer det mycket roligt på Jutagården.

Helgen som var bjöd på mycket roligt.

Temadag 1 – Hoppclinic

På lördagen var Linus Herzig här tillsammans med familj och bjöd på en fantastisk clinic. Den var väldigt proffsig och bjöd på bra ridning, fin häst, härligt utbildningssystem, intressanta och roliga berättelser från deras väg väg inom ridsporten! Tack för att ni kom och delade med er! Nu är vi boostade med mycket inspiration! Kul att se så många elever på plats också.

Temadag 2 – Stalldag

På söndagen var det dags för terminens andra temadag. Stalldag på Jutagården. Det var fullbokat och många barn på plats för att lära sig mer om stallet, hästarna och dess skötsel. De fick öva på att visitera, leda häst, mocka, fodra samt putsa utrustningen.

Träningshelg med Erik Berggren

Lördagen och söndagen var det hoppträningar hela helgen med hopptränaren Erik Berggren. Det var två roliga dagar där vi fick se mycket bra hoppning. Det var ett 20 tal ryttare med och red båda dagarna varav 11 red på ridskolans hästar. Roligt med stort engagemang och träningssug! Tack för två bra dagar!

Jutadressyren

I torsdags var det premiär för Jutadressyren och det var ett 20-tal ryttare med och red dressyrprogram för dressyrdomaren Carina Andersson. Det blev en härlig kväll som bjöd på underbart väder och riktigt bra ridning. Imponerande! Vad grymma ni är allihop 🙂

Kommande aktiviteter

Nu blickar vi framåt mot kommande aktiviteter och såhär spännande och innehållsrik är hösten:

 • Jutahoppning onsdag v.41
 • Temadag – samspel med hästen måndag v.42
 • Jutadressyr fredag v.43
 • Temadag-dressyrclinic tisdag v.44
 • Käpphästtillverkning mån, ons, fre v.44
 • Erik Berggren träningshelg lördag och söndag v.44
 • Temadag- Miljöträning onsdag v.45
 • Jutahoppning tisdag v.46
 • Temadag- Djursjukvård torsdag v.47
 • Temadag – Käpphästhoppning fredag v.48
 • Skultorp Pony cup fre, lör, sön v.48
 • Småstjärnonas hoppning söndag v.49
 • Tomtehoppet måndag v.51

Varmt välkomna!