Hej på er alla medlemmar!

Efter ett tävlingsår i en för oss alla ny situation ser vi nu fram emot att trots rådande Covid-19-pandemi kunna genomföra vår populära Skultorp Pony Cup. Vi kommer självklart att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och vara noggranna med avstånd och hygien för samtliga funktionärer och tävlande. Nu behöver vi er hjälp för att genomföra denna tävlingshelg på bästa möjliga sätt. Som ni säkert uppmärksammat har vi i år inte skickat ut något schema över medlemsuppdrag på grund av att vi inte kunnat förutse om tävlingarna ska kunna genomföras eller ej. Vi är nu glada för att vi kommer att kunna hålla denna tävling som planerat.

Det är en viktig helg för klubbverksamheten och vi hoppas att ni är många som vill vara med och hjälpa till under denna helg. Det finns en passande uppgift till alla oavsett om du har hästvana eller ej och vi kommer att se till att ni är väl insatta i er uppgift. Om ni ej har möjlighet att närvara denna helg tar vi även tacksamt emot hjälp i form av bakning till vårt uppskattade funktionärsfika.

Hör gärna av er i så fall till mig med vad ni tänkt baka och hur mycket och så kommer vi i samband med detta överens om vart och när ni kan lämna detta. Ni når mig antingen via mail elinandersson92@live.se alternativt via telefon 0708-673225.

De pass som finns att välja på är:

Pass 1 Fredag 27/11 kl 16.00-21.00

Pass 2 Lördag 28/11 kl. 7.00-14.30

Pass 3 Lördag 28/11 kl. 13.30-21.00

Pass 4 Söndag 29/11 kl. 7.00-14.30

Pass 5 Söndag 29/11 kl. 13.30-21.00

Anmäl er här nedan alternativt via ovan angivna kontaktuppgifter med vilket pass ni har möjlighet att ställa upp och om ni önskar någon speciell uppgift. Jag ser fram emot en rolig tävlingshelg tillsammans med er. 

?

Vänliga hälsningar funktionärsansvarig Elin Andersson och Skultorps Ryttarsällskaps Tävlingskommitté