Styrelsen, tillsammans med Frida och Fanny har haft möte med anledning av de skärpta restriktionerna. Vi har kommit fram till att vi har ridlektioner som tidigare. Alltså även ni födda 2004 och tidigare får komma och rida sina lektioner. Men vi har skärpt till våra riktlinjer utifrån vår riskanalys som görs inför aktiviteterna. Fortsatt gäller att känner man sig sjuk, har symtom eller någon i familjen har pos Covid19 stannar man hemma. Eftersom stallet och sadelkammare är en avgränsad yta inomhus får endast de som har lektion vistas där. Alltså inga föräldrar/ medhjälpare i stallet. De får vistas ute, på parkeringen eller när barnet rider på avsedd plats i ridhuset. Dock får 1 förälder eller 1 medhjälpare vid behov hjälpa sitt barn i stallet med enstaka moment. Cafeterian är stängd, där får endast stallassistenter vistas när de äter. Stallassistenterna är behjälpliga i stallet för de elever som vill och behöver hjälp där. Ombyte sker hemma och toaletterna används i “nödfall”. Självklart måste ju toaletterna städas och städschemat för det fortsätter och där får de ansvariga prata med varandra så det sker på ett säker sätt ur smittskyddsynpunkt. Prata även ihop er om vem/vilka som plockar upp bajset under lektionen. Det kommer att komma ut ett mail till er som rider om de uppdaterade riktlinjerna. Ni kan även läsa på ridsportsförbundets hemsida om riktlinjerna: https://www.ridsport.se/…/forenin…/ridskoleverksamheten/

Tema dagen på onsdag är fysiskt inställd. Vi undersöker om vi kan genomföra den via webb. Mer info kommer.

US Spökvandring är tyvärr inställd på lördag.

Jutahoppet på tisdag sker troligtvis med ökade restriktioner- håll koll på information som kommer ut där.

Tillsammans får vi nu hjälpas åt att få detta att fungera.