Skultorps Ryttarsällskap och Jutagården informerar:

Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 samt utökade restriktioner i Västra Götaland har Skultorps Ryttarsällskap tillsammans med Jutagården kommit fram till följande förhållningsregler.

Vi har gjort en riskanalys och utifrån våra förutsättningar har vi bestämt att vi kan fortsätta ha ridlektioner för samtliga av våra elever (även er födda 2004 eller tidigare) under förutsättning att alla som vistas på Jutagården följer våra nya skärpta riktlinjer.

Alla elever och/eller dess målsman har idag fått ett mail utskickat med samma information. Ni ska läsa igenom dokumentet innan ni kommer till ridskolan nästa gång. 

Till sist vill vi poängtera att saker kan ändras snabbt. Ovanstående förhållningsregler gäller tillsvidare. Vi hoppas på förståelse och att alla tar ansvar, ser till att själva vara smitt- och symtomfria så att vi alla kan känna oss trygga med att besöka Jutagården.

Med vänliga hälsningar Skultorps Ryttarsällskap & Jutagårdens Ridskola