Tanken med morgondagen var att vi trots situationen med corona skulle försökt oss på att genomföra temadagen i form av en webbsänd clinic. Dessutom skulle vi genomfört träningarna i grupp som planerat med vissa anpassningar.


Nu fick jag precis meddelande från Sara Rott att hon kände sig lite krasslig.
Vi kommer därför ställa in morgondagens temadag för att förhoppningsvis kunna genomföra dagen längre fram på terminen.

Vi kommer istället ha vanliga ridlektioner imorgon. Till våra onsdagselever ber vi om ursäkt för att denna ändring kommer med lite kort varsel. Om ni har planerat in annat för morgondagen har vi full förståelse för det. I så fall är det bara att gå in och avboka sig som vanligt på horsemanager. Gör gärna det så fort som möjligt då det är många som är på jakt efter igenridningstider.

Så fort vi bestämt ett nytt datum med Sara så presenterar jag det här. Då kommer de som anmält sig till såväl clinicen som träningarna få frågan om de fortfarande är intresserade av att delta.