Hej

Nu är terminen snart över. Imorgon måndag är sista dagen innan vi alla på Jutagården tar jullov.

Vi summerar året som händelserikt och väldigt annorlunda och vi är glada över att vi trots allt kunnat hålla verksamheten igång. Vi har alla tillsammans gjort vårt bästa för att genomföra ridningen och våra aktiviteter på ett ”corona-anpassat” sätt. Tack för att ni visat hänsyn, haft stor förståelse och varit en del av lösningen. Bra gjort allesammans!

Vi håller i skrivandets stund på att planera nästkommande termin. Endast ett fåtal har valt att säga upp sin plats och vi är oerhört glada för att så många väljer att fortsätta hos oss ytterligare en tid. Många har dessutom önskat att få börja rida 2 ggr i veckan och vi ska självklart göra vårt bästa för att lösa det. Tack allihop för att vi får förtroendet. (Sista uppsägningsdag är idag, 20/12. Säger man inte upp sin plats rider man automatiskt kvar i samma grupp på samma dag och tid.) Vissa mindre justeringar kan komma att göras och berörda elever informeras i så fall om detta. Har du egna önskemål på förändring så är det hög tid att meddela detta. Vi gör vårt bästa för att alla ska bli nöjda.

Till sist vill vi nu önska er alla en härlig julledighet. Var rädda om er och hoppas vi alla får vara friska.

God Jul & Gott Nytt År

Hälsningar Jutagården & Skultorps Ryttarsällskap