Terminen är igång och 2021 står för dörren med en ny termin där nya mål väntar oss. Vi är otroligt glada för att så många av er valt att fortsätta hos oss ytterligare en tid.  Tack för att vi får förtroendet och vi ska göra vårt bästa med att fylla terminen med roliga, givande, inspirerande och lärorika ridlektioner. 

MÅLDOKUMENT – Ny termin innebär också nytt måldokument. Hoppas du passar på att ta chansen att uppdatera dig och din ridlärare på vart ditt fokus är just nu. Måldokumentet är också ett gyllne tillfälle att vara med och påverka terminens innehåll och ju tidigare du lämnar in desto lättare har vi att ta hänsyn till dina önskemål när vi gör terminsplaneringen och bokar temadagar. Här hittar du måldokumentetsom du antingen kan maila eller skriva ut och lämna till din ridlärare.

SCHEMA – Här hittar du schemat så du kan se när din grupp har dressyr, markarbete och hoppning.

FÖRHÅLLNINGSREGLER COVID-19– Här hittar du förhållningsregler gällande Covid-19. Vi tar den rådande coronapandemin på mycket stort allvar. Just nu gäller följande anpasssningar för att kunna hålla igång vår verksamhet. Det är av yttersta vikt att vi alla hjälps åt att vara en del av lösningen och att man följer våra förhållningsregler. Saker och ting kan ändras snabbt. Håll er uppdaterade.

SNABBLÄNK DAGSLISTA– Här finns snabblänken till dagens dagslista så du lätt kan se vilken häst du ska rida samt om den går fler lektioner.

JUTAGÅRDENS RIDSKOLA 2021 I SIFFROR

Ni gör tillsammans 216 uppsittningar/vecka i 32 ridgrupper som äger rum måndag till söndag. Ni har valt att rida i grupper med 4-8 elever. På Jutagården är det många av er som valt att rida flera gånger i veckan och just nu är ni ett 30-tal elever som gör det. På Jutagården är ni flera som valt att ta med sig sin egen häst till ridlektionerna och just nu kommer det närmare bestämt 25 egna hästar till Jutagården varje vecka. Den här terminen, vt-21 har vi fått ett nytillskott på 5 nya elever. Varmt välkomna till oss. Det gör att vår kölista har minskat men är tyvärr fortsatt ganska lång. Vi har ca 60 vuxna och över 100 barn på kö hos oss. Till alla som står på kö vill vi bara säga… Hoppas ni har tålamod att vänta. Vi ser fram emot att någon gång i framtiden få välkomna er till Jutagården och att få vara en del av er hästutbildning. 

Inför ridåret 2021

Inför 2021 är vi glada för att få fortsätta tillbringa tid tillsammans med er återkommande elever med tillhörande familjer. Vi ser fram emot härliga stunder i stallet med hästarna och ridutbildning i fokus. Ni gör att vi har världens bästa jobb, ni förgyller vår vecka och vi är helt övertygade om att våra hästar håller med. Dom är glada och nöjda för att möta er termin efter termin. De får varje dag stå i centrum. Ni ger dem kärlek och uppskattar dem alltid för deras fina kvalitéer. Ni tar hand om dem på ett fantastiskt sätt och ger dem alltid förstklassig omvårdnad. Det märks verkligen! Det är fin ordning i stallet och hästarna ser så fint välmående och blanka ut. Det är er förtjänst. Kul att ni lägger ned så mycket tid och engagemang.

This image has an empty alt attribute; its file name is DSC3644.jpg