Kalindi heter jag och är ordförande i föreningen sedan snart 1 år.

Jag bor i Skultorp med min dotter Johanna som rider på onsdagar på Jutagården och hon är ridlärare på söndagar. Jag är uppvuxen i en hästfamilj och har under stor del av livet tävlat hästkapplöpning.  Mitt första ponnygalopp lopp red jag som 6 åring på Ylva Lovén Swärds shetlandsponny Magaluff i mitten på 70 talet. Sedan har jag tävlings ridit som jockey i 30 år och lade tävlingsstövlarna på hyllan 2014. Jag red hos Ylva på Jutagården under många år och lärde mig om dressyr och hoppning. Jag jobbar som distriktssköterska, på Försvarshälsan på P4 i Skövde, ett roligt jobb  och utvecklande jobb.

Året som ordförande har lärt mig nya saker. Att få leda styrelsearbetet har varit roligt och lärorikt, och jag har haft engagerade och kunniga styrelsemedlemmar runt mig. Frida Hansson är en otroligt duktig och kompetent ridskolechef och instruktör och en utomordentligt duktig hästmänniska, med den där fingertoppskänslan. Samarbetet med Frida och Fanny underlättar arbetet i föreningen och gör det trivsamt.  Jag tycker om att leda och strukturera upp arbete men allra mest att utföra arbetet egentligen. Som medlem i SRS sedan i mitten av 70-talet ligger klubben mig väldigt varmt om hjärtat. Det är roligt att få dela sitt hästintresse med andra barn, ungdomar och vuxna. I vår klubb finns många engagerade medlemmar och föräldrar som aktivt hjälper till på ett och annat sätt. Det känns helt fantastiskt. Det är viktigt att ta vara på och förvalta väl. År 2020 har ju varit ett annorlunda år med restriktioner och begränsningar så därför har det inte blivit naturligt att åka ut och besöka våra grupper, något som vi i styrelsen har som ambition att få göra. Jag ser framemot ett nytt år i föreningen där vi tillsammans hjälps åt för att vara den där föreningen med det lilla extra. Det är kul att se barnen växa för varje uppgift de tar sig för och ungdomarna som engagerar varandra och vuxna som delar sina barn och ungdomars intressen. 2021 kan bara bli bättre, det kan vara möjligheternas år. Föreningen firar 50 år 2022 och det är något jag ser framemot att få vara delaktig i.