I söndags var det dag för årsmöte.

I år när mycket är annorlunda hölls SRS:s årsmöte i digital form. Det var utan middag och fest på kvällen men trots avsaknaden av dansskor, musik och en sen kväll bjöds vi på en trevlig stund tillsammans där det gångna året sammanfattades på bästa tänkbara sätt.

Efter avslutat årsmöte hålls alltid enligt tradition en ceremoni där olika prestationer firas. I år blev även det lite annorlunda men ack så trevligt. Vi bjöds bland annat på ett bildspel där våra tävlingsryttare fick stå i fokus.

Här kan du ta del av det:

https://drive.google.com/file/d/1HcDG-ezFt4MuNUkg0d-mION6JkMazVZa/view?fbclid=IwAR3jtTQ463kQqtEvRQaHToZBYqo_Uq6_EGpSxiNDxYRlOkpaixPkrcKJouQ

Gamla styrelsemedlemmar tackades av och nya medlemmar hälsades välkomna.

Frida Hansson fick uppmärksamhet för sin fina utmärkelse Årets ridlärare 2020.

Dessutom delades ett stipendie ut till vår fantastiska ledare Johanna Jarvén:

Beskrivning saknas.