Nu är det äntligen dags igen för en ny sommar på Jutagården! För oss och många andra är det årets absoluta höjdpunkt!

När vi ser tillbaka på förra årets läger så minns vi dem som lyckade, välbesökta och otroligt roliga. Och…trots att vi befann oss mitt i en pågående Coronapandemi så lyckades vi anpassa våra läger så de gick genomföra på ett smittsäkert och bra sätt. Tack vare er deltagare kunde vi få till en sommar som trots allt präglades av glädje, ridning, hästar och mängder av fantastiska ögonblick. Ni deltagare gör alltid varje sommar till något extra och vi är stolta och glada över att så många vill komma på läger hos oss varje sommar.

Inför 2021 och stundande sommar kan vi nu presentera en rad roliga sommaraktiviteter i form av dagkurser och läger helt i enlighet med de råd och restriktioner som finns. Vi har redan nu försökt göra en rad anpassningar och förhoppningsvis räcker det om läget står oförändrat. Vi hoppas och tror samt håller tummarna för det.

Prospektet med all information hittar du här:

Anmälningsstart: Söndag den 28 mars KL 15:00 smäller det! Då öppnar årets anmälan. Vi vet sen tidigare att det gäller att sitta redo om man vill säkra en plats. Förra året anmälde sig närmare 100 st direkt inom loppet av några minuter.

Mer info: om ridlägren och hur anmälan går till hittar du på vår hemsida. http://jutagardensstuteri.se/ridlaeger

Hoppas du vill vara med och skapa ridlägerminnen tillsammans med oss. Nu längtar vi efter sommaren så att vi får träffa alla förväntansfulla deltagare. Välkända som nya bekantskaper.

Varmt välkomna!