Vi på Jutagården kommer göra vårt yttersta för att kunna erbjuda er aktiviteter i sommar som följer de råd och restriktioner som finns gällande den pandemi, Covid-19 som råder just nu.

I år kommer vi erbjuda sommarkurser (dagtid) i juni och ridläger med möjlighet till övernattning i juli.

Vi hoppas du vill vara med oss i sommar.

Sommarkurs

Sommarkurserna riktar sig till dig som vill utveckla din ridning, få mer tid tillsammans med hästarna och inleda sommaren med några härliga dagar tillsammans med oss på Jutagården. På våra sommarkurser är du här dagtid mellan KL 08:00-17:00. Vi erbjuder 2 ridpass/dag, teori, lunch och fika. Våra kurser riktar sig till alla åldrar och utbildningsnivåer. Vi anpassar lektionsinnehållet helt efter vilka deltagare som anmäler sig.

Ridläger

Ridlägren är för dig som vill spendera hela dygnet på Jutagården. Det är för dig med eller utan egen häst som vill få minnen för livet. Vi kommer försöka få din lägervecka lärorik, utvecklande, spännande och fylld med många skratt. Det blir intensiva dagar där hästen står i centrum. Våra läger riktar sig till alla åldrar och utbildningsnivåer. Vi anpassar lektionsinnehållet efter vilka deltagare som anmäler sig. Deltagarna väljer om de vill sova hemma i sin egen säng, ta med eget boende i form av husvagn, tält etc. eller om man vill övernatta i vår ridlägerbostad. Med tanke på Covid-19 finns det begränsat antal platser i vår ridlägerbostad.

Träningshelg/Träningsläger

Träningshelgen och träningslägret riktar sig främst till ungdomar och vuxna med eller utan egen häst som vill lägga fokus på träning och kanske tävling. Vi jobbar med ekipageutveckling där du, din häst & dina mål står i centrum. Vi kommer att fördjupa oss inom ridning såväl teoretiskt som praktiskt. Träningshelgen är dagtid mellan KL 08:00-17:00 och träningslägret är med övernattning för dem som önskar.

Anmälningsstart:

På söndag 28/3 KL 15:00 öppnar anmälan. Om det är som det brukar så gäller det att vara med när klockan slår tre. Vi brukar få in över 100 anmälningar inom loppet av några minuter.