Det är otroligt roligt att ni är så många som vill komma till oss i sommar. Vi är uppe i 150 deltagare utspritt på 8 veckor och 10 olika läger eller kurser. Så roligt!

Det har varit en hel del fix och pusslande och nu tror vi att vi fått till det. 🙂 Vi har lagt till ett par läger/kurser, ändrat om lite inriktningar på ett par läger och lyckats byta läger på några deltagare.

SOMMARENS UPPLÄGG (uppdaterad 210409)

TACK TILL ALLA SOM HJÄLP TILL

Vi vill rikta ett stort tack till alla som visat stort tålamod i väntan på besked och ett ännu större tack till alla er som hjälpt till att vara en del av lösningen. Ni är många 🙂 Flera har fått byta läger och tänka om från sitt förstaval och sin ordinarie ursprungsplan. Tack för att ni varit så flexibla och förstående. Det betyder massor och utan er hade vi inte fått ihop det.

Här med kan vi nu äntligen publicera en uppdaterad anmälningslista med en preliminär hästsättning inför sommarens läger och kurser på Jutagården.

I samband med det vill vi förtydliga att vi gjort vad vi kan för att det ska bli så bra som möjligt för alla, för så väl ryttare som hästar. De flesta av er har fått någon av era önskehästar men på vissa läger, där många önskat samma hästar har vi fått dra lott och några deltagare har blivit uppsatta på en häst som ni inte önskat. Vi tror ändå att det kommer bli bra och är övertygade om att ni fått en häst som ni kommer få roliga och lärorika dagar tillsammans med. Sen måste alla påminna sig om att det är ett par månader kvar till sommaren och mycket kan hända som kan göra att vi måste byta lägerhäst på er. Även när ridlägret startat kan vi i vissa fall, oftast efter första ridpasset, behöva ändra om hästarna. Det händer inte särskilt ofta men det förekommer. Hoppas ni har förståelse för det.

ANMÄLNINGSLISTA MED PRELIMINÄR HÄSTSÄTTNING: