Jag har missat att presentera våra senaste nytillskott på Jutagården.

Först ut är vår fina 2-åring från Torpalyckans Stuteri som heter Torpalyckans Powerplay. Han köptes i mars bara några dagar efter att Powerboy (som jag presenterat i ett tidigare inlägg) kom till stallet.
Powerplay är efter Torpalyckans fina sto Citta och Torpalyckans PowerPoint. Morfar är Hoppenhof’s Vivaldi.

Powerplay kom till oss som hingst men nu är både han och Powerboy valacker. De ska ridas in och utbildas hos oss för att förhoppningvis bli fina, duktiga och omtyckta ridskoleponnyer.😍🐎🐎

Malva Diehm och Ingrid Palm har börjat att arbeta med dem (med vägledning från oss) och det kommer bli roligt att följa deras utveckling. 😍


Nytillskott nr två är ett fint sto, köpt från och uppfödd av Eva Lekander. Hon heter Donna Bella och är ett 11-årigt halvblodssto. Donna kom till oss 21/4 och vi är väldigt glada för att just Eva ville att hon skulle få komma till oss och våra elever. Alltid extremt roligt med bra hästar på Jutagården. 😍🤩🐴