Nu är det dags… Med tanke på Corona och den tid som varit har det nu gått över ett år sedan vi hade någon gemensam fixardag. Det finns en hel del att göra på anläggningen och vi hoppas därför att många av våra medlemmar kan tänka sig att komma och bidra med er tid och kunskap. Man väljer själv när det passar bäst i tid. Antingen kan man komma på klubbens gemensamma fixardag 6/6 eller så passar man på att fixa i samband med att man ändå är här (tex undertiden sitt barn rider).

Uppgifterna som ska göras presenteras här nedan: (Du kan också trycka på länken längre ned för att få med alla uppdateringar.)

All information finns även här:

Gemensam fixardag -Söndagen den 6/6 mellan klockan 10:00-15:00. Vi bjuder på korv. Blir vi många så kommer vi dela in er i olika grupper med olika start-, fika- och sluttider för att inte samla för många personer samtidigt. När vi sedan är i gång och arbetar så gör vi det på utspridda platser på anläggningen och då gör det ingenting om vi blir många. 🙂

Anmälan– Anmäl ditt intresse på Horsemanager. Där ligger två aktiviteter upplagda. En för den gemensamma fixardagen den 6/6 och en annan där man själv väljer dag och tidpunkt. Anmäl dig till den som passar bäst. Skriv gärna vad du vill göra för uppgift.

Uppdaterat dokument -Vi kommer föra in vilka uppgifter som är tagna i det här dokumentet som du hittar på google-drive. Då blir det lätt för alla att se vad som finns kvar att göra. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bHmtzlUB9UFcVrmjoGLhVjWI5Gz1LEMi/edit#gid=992681576

Den här aktiviteten ligger utanför klubbens obligatoriska medlemsuppdrag. Vi hoppas trots det att många medlemmar väljer att hjälpa till så vi tillsammans kan fixa anläggningen riktigt fin och få fler roliga terränghinder att hoppa på.

Har du några frågor maila fanny@jutagardensstuteri.se

Varmt välkomna, hoppas vi ses / SRS & Jutagården