Hej på er allihop!

Vad det har hänt grejer på anläggningen. Kul att vi är igång med allt fix och det syns nya grejer varje dag som betas av på listan. Vilket engagemang 🙂


I morgon är det fixardag och vi ser verkligen fram emot att träffa alla som anmält sig dit. Kul att vi blir så många. 🙂 Otroligt vilken uppslutning.
Vi har uppdaterat dokumentet och delat in er i mindre grupper beroende på vilken uppgift ni hamnat på. Vi har gjort vårt bästa med att fördela ut uppgifter och vi hoppas att ni hamnat på rätt position. 
Vi kommer ha mindre genomgångar gruppvis på olika platser på anläggningen vilket gör att man har lite olika ankomsttid. Allt ifrån 9:45, 10:00, 10:15 eller 10:30.  

Se schemat här:  
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bHmtzlUB9UFcVrmjoGLhVjWI5Gz1LEMi/edit#gid=992681576

Det ska bli riktigt kanonväder imorgon så vi tipsar om skolkräm, solhatt/keps och en välkyld vattenflaska 🙂 

Vi kommer göra vårt bästa för att sprida ut oss på anläggningen, fika/äta på olika tider, hålla ihop gruppvis och hålla avstånd till varandra. Det kommer vi fixa.

Till er som ska trimma eller snickra så är det bra om vi är flera som tar med trimmer, skruvdragare etc. Vi är många “team” igång samtidigt och då underlättar det med många verktyg. 

Till er som ska måla finns såklart färg och penslar men inga målarkläder. Vi hoppas ni har något lämpligt hemma som kan användas.

Har ni någon allergi och glömt att meddela det så är det bra att göra det så fort som möjligt.

Ha det gott i värmen så ses vi imorgon. Varmt välkomna! /SRS & Jutagården