Idag har vi mailat ut information till alla som ska vara med på Sommarkurs 1, Sommarkurs 2, Sommarkurs 3, Träningshelg 1 och Träningskurs 2. Om du mot förmodan inte skulle fått mail idag finns samma information här nedan.

Välkomstbrev till er som ska gå på något av våra ridläger i juli kommer lite senare.

_______________________________________________________________________________

Hej på er och varmt välkomna till oss på Jutagården!

Snart smäller det! Nu är det nära och bara ett litet tag kvar tills våra kurser och ridläger drar igång. Vi längtar till att få träffa er alla. Det ska bli så roligt. 🙂 

Jag bifogar ett dokument med lite information gällande ditt ridläger, tider för samling/avslutning, deltagarlista och en enklare packlista. (Hästarna är fortfarande preliminära och kan komma att ändras.)

Vi är som vanligt ett stort härligt gäng i personalstyrkan som ska göra allt vi kan för att 2021 års ridläger ska bli det bästa året någonsin. 🙂 Med oss detta år är Frida Hansson, Fanny Nilsson, Madeleine Ingerhage, Inger Nilsson, Wilma Johansson, Sigrid Borg, Meya Almström, Ida Brinck, Linn Larsson, Salma Moadi, Vera Hoffstedt, Smilla Bender och Linn Claesson. 

Hjälp oss nu att göra det bästa av lägret. Har du önskemål på vad ditt ridläger ska innehålla så är det bara att önska, önska, önska. Vi försöker ordna det mesta!

Ladda nu till tusen, packa väskan och håll er friska så ses vi snart! 🙂

Med vänliga hälsningar Jutagårdens ridlägerpersonal.

Välkomstbrev: