Äntligen är höstterminen igång. Vad passar inte bättre efter en lång skoldag eller arbetsdag, att få dra ut till stallet och umgås med våra fyrbenta vänner ute på Jutagården. 

Få ny kunskap och bättra på våra gamla kunskaper tillsammans med våra duktiga ridlärare och instruktörer.

Covidinformation: Vi kommer fortsätta med våra tillämpade restriktioner under höstterminen, med att hålla avstånd och stanna hemma om vi har förkylningssymtom. ( Även om vi är vaccinerade). Vi fortsätter med extra städning. Se separata scheman. Städningen börjar på fredag.  Tillsammans hjälps vi åt att hålla anläggningen i trevligt skick. Vi hoppas också kunna bedriva tävlingar under hösten och planerar och jobbar för det. Planeringen har redan påbörjats så smått. Känner just du att du vill göra något mer tveka inte att kontakta någon av oss i Styrelsen eller tävlingskommittén. Alla kan göra något.Styrelsen sammanträder i veckan  och ridskolan startar upp denna och nästa vecka för alla ridgrupper. Välkomna!

Tack för att vi alla hjälps åt

/ SRS Styrelse