I helgen så var ridskoleponnyn Santiago iväg igen på tävling i Ulricehamn. Malva Diehm och Santiago gör sin andra dressyrtävling tillsammans. Imponerad av deras insats och dessutom med ett väldigt fint program fick de ihop fina 68,519% vilket resulterade i vinst i klassen. Mäkta imponerad och stort grattis. Vi är så glada över att Malva visat upp honom på bästa sätt och gett honom väldigt bra förutsättningar att genomföra väldigt fina dressyrprogram. Fantastiskt roligt när våra elever och hästar/ponnyer får ut och visa upp sig på tävlingsbanorna. 🙂

Såhär skriver mamma Åsa efter helgen:

Malva var också en av tre ryttare i Skultorps dressyrlag. Laget bestod dessutom av Filippa Ottosson och Emilia Nilsson.

Det ska bli mycket roligt att få följa dem på hemmaplan i helgen. På söndag 3/10 avgörs nämligen tredje och sista omgången av gotacupen i ponnydressyr. Ett stort lycka till önskar vi dem och alla andra SRS:are som är anmälda.