I lördags var det dags för en efterlängtad tävling igen efter ett mycket långt uppehåll. Det var dressyr för klubbens medlemmar där Klubbmästerskapet för året skulle avgöras. Det var närmare 40 ekipage med och tävlade. Roligt att få se sånt stort, härligt startfält, hästar som var fint i ordninggjorda och ryttare som var fint tävlingsklädda. Det var allt ifrån barn till vuxna, ponny till häst, ryttare som tävlade för första gången till tävlingsekipage med mångårig tävlingserfarenhet. Kul att alla får samlas under samma ”tak” för en dag och bara ha roligt tillsammans. Klubbgemenskapen var stor och alla lyckönskade och hejade fram varandra. Så kul!

Jag har efterfrågat kort från alla som var med och här kommer en härlig bildpresentation från många av tävlingsryttarna.

Vill ni se resultatet från tävlingen hittar ni det på TDB eller equipe.

Resultat för klubbmästerskap i dressyr 2021:

(Man tävlar i sin egen klass på sin egen svårighetsnivå och sedan räknas ett resultat fram med hjälp av en koefficient-system)