Skultorps Ryttarsällskap drömmer bland annat om att kunna få ihop pengar till nya ridhusspeglar. Därför hoppas vi att tillsammans med er alla kunna lägga i en högre växel mot ett roligt gemensamt mål, ett mål som skulle förgylla vårt ridhus och samtidigt ge stor utdelning tillbaka till alla ridande. Att se sig själv rida är ett bra verktyg till att kunna förbättra sig som ryttare.

Kom igen nu allihop! Nu gör vi det här tillsammans. 🙂

_____________________________________________________________________________

*****Newbody*****

Nu är det dags att sälja/ köpa newbodyprodukter igen. Den 20 Oktober, på onsdag drar försäljningen igång och håller på en månad. Passa på att fynda julklappar och dessutom bidrar du till föreningens verksamhet. Köper varje medlem 3 pkt var så har vi kommit en rejäl bit på vägen mot nya ridshusspeglar. Gå in på länken nedan och registrera dig som säljare, eller kontakta din tidigare säljare och köp från dem.

https://www.newbody.se/reg/TDLUMPB?fbclid=IwAR3KwOaq9GOA0SaPrm5TJo0FxFyCNiZ-5HcnMFu-xX3OVzbVPrQfkGvsztQ

_______________________________________________________________________________

*****Idrottsrabatten*****

Fredagen den 1/10 startade vi igång en ny försäljning av Idrottsrabatten. För beställning av häften, följ instruktionerna i pärmen (se bild) som finns i stallet. Många bra erbjudande till dig och en viktig inkomst för föreningen.

Om du inte är i stallet regelbundet så kan du gå in på Skultorps Ryttarsällskaps medlemsgrupp och lägga en beställning där. https://www.facebook.com/groups/387176697987446 Du kan också kontakta Sofia Melen Moadi sofiamoadi@hotmail.com