Dag två på SRS:s tävling SPC #skultorpponycup Lång dag, många klasser, mycket starter, Sverigeponnykval, god fika o mat, härligt häng, fina ritter, funktionärer i omlopp, bitvis regn men ändå alltid med humöret på topp! SRS har kul när vi arrangerar tävling

🤩

För att uppmärksamma ryttare som tävlar på ridskolehäst sponsrar Jutagårdens Ridskola pris till bästa ekipage under SPC (Gäller alla ryttare, oavsett klubb som tävlar på ridskolehäst under helgen)Priset gick idag, som delad första plats, till Ingrid Palm-Robina KL och Malva Diehm- Santiago KL, båda tävlandes för hemmaklubben Skultorps Ryttarsällskap. Grattis till fin prestation!

#Skultorpsryttarsällskap#Jutagårdensstuteriochridskola  #Jutagården  #Inexchange#Riksbyggen#SPC#Skultorpponycup#Sverigeponnyn#GHS#Grevagårdenshästsportcenter#Cementa#Skarahästsport#WHD  #Hööks   #fotografpernillahägg#Rittenhorse#DjurochNatur  #Svenskaridsportförbundet  #Poliseniskaraborg#Polisutbildningen