Sista dagen på SPC, Skultorp Pony Cup. Nu är 3 dagar tävling på Grevagården är över, 15 klasser, 500 starter och över 100 personer som varit delaktiga som funktionärer.

Till Grevagården vill vi rikta ett tack för att det alltid är toppen att arrangera tävling på er fina tävlingsanläggning.

Till alla tävlande vill vi rikta ett tack för att vi fått se bra ridning, sportslig inställning, trevligt bemötande och fina prestationer. Vi är glada för att så många vill komma till oss och tävla år efter år.

Till alla funktionärer vill vi säga… Det är alla NI som sett till att vi kunnat förverkliga tävlingen och dessutom att vi gjort det på ett så himla bra sätt. Ett stort tack till er, alla härliga människor som bidrar med er tid, kunskap och stort engagemang. Vi har gjort det igen! De tävlande verkar otroligt nöjda, många tackar för fina och väl genomföra tävlingsdagar samtidigt som de önskar att vi arrangerar SPC 2022.

🤩

Skultorp Ryttarsällskap har också haft med flera egna tävlingsekipage i olika klasser som alla gjort väldigt fint ifrån sig. Jag vill så klart passa på att hylla er lite extra!

Alma Jansson på Robina KL, Maja Heden på Emi, Ida Asklund på Obelix KL, Meya Almström på Torpalyckans Pluto, Nikita Grundström på Blaze’n’Fire samt Roy B,Filippa Ottosson på Pigall, Malva Diehm på Santiago KL, Ingrid Palm på Robina KL, Selma Pettersson på Torpalyckans Wiggo, Inez Bredelius på Bonmahon Foxslair, Alice Nylund på Torpalyckans WWW

Till sist vill vi rikta ett stort tack till våra fantastiska sponsorer som varit en stor del i tävlingen SPC 2021.