Hej!
Jag vill rikta mitt allra största tack till er funktionärer för en helt fantastisk helg och för det fina samarbete jag har fått uppleva under helgen. Jag är alldeles varm i hela kroppen nu när jag nyss är hemkommen från tre intensiva och underbart roliga dagar tillsammans med er.  Det finns ett engagemang och en stämning i vår klubb som gör mig alldeles mållös.
Under dessa dagar har det trillat in sms med positiv feedback och hyllningar ifrån många tävlande och domare. Egentligen borde jag vidarebefordra alla dessa meddelanden direkt till er- det är ni som gjort detta möjligt. Och den positiva responsen är utan tvekan till er. “Ni har så glada funktionärer” “Fantastisk organisation” “Vi stortrivs på er tävling barn, ponnyer och föräldrar” “Vilken gemenskap ni verkar ha i er klubb” är bara några av alla de rader som kommit. 
Jag är otroligt glad, stolt och tacksam för att tillhöra en förening där alla hjälps åt och alltid med ett leende på läpparna. Jag längtar redan till nästa år och att få göra om detta tillsammans med er. 
Ha det gott så ses vi!/Tävlingsledare Elin Andersson 

Tusen Tack alla fantastiska funktionärer för denna helg. Vi har genomfört vår största tävling under året. ( även före pandemin). Över 500 starter har gjorts under helgen. Flera ryttare från vår klubb har varit med och gjort fina ritter. Tack vare er alla har tävlingarna flutit på bra. Många har hört av sig och tackat för ett trevligt meeting, bra arrangemang och bra bemötande. Det är så roligt att få var del av det. Stort tack till alla sponsorer också Hälsningar Kalindi Jarven, tävlingsledare och ordförande i SRS