I Fredags var det temadag med Sara Rott. Sara hade dukat upp hela ridhuset fullt med roliga, spännande och färgglada saker.

Det var ett 30-tal personer med på clinicen , vilket är väldigt bra med tanke på att många var på Grevagården och Skultorps tävling SPC som gick samtidigt. Vi var många som var ledsna över att man inte kunde vara med.

Marianne Lindgren Johansson var “stand in” för Frida och Fanny denna kväll och hälsade att det blev en väldigt intressant och lärorik kväll. Jag träffade ett flertal efteråt som var rörande överens, det hade varit jättekul.

Sara hade inne vår femåriga ridskoleponny Hans för att demostrera hur man ska tänka och göra när man presenterar de olika hindren för hästen. Det viktigaste är att man aldrig gör mer än vad hästen vill. Den ska vara nyfiken och vilja gå fram. Hans gjorde väldigt bra ifrån sig och Sara sa efteråt att hon gillade honom mycket. Han hade varit superduktig och hon gillade verkligen att jobba med honom.