Så är det äntligen dags för Jutahoppet söndag. Vi välkomnar ryttare, medhjälpare/funktionärer, ridlärare samt publik till en härlig söndag på Jutagården. Målet är att ha en rolig dag där man får prova på att rida en bana under avslappnade former.

Med anledning av den rådande pandemin önskar vi att man följer allmänna råd och stannar hemma vid sjukdom samt håller avstånd på anläggningen och exempelvis sprider ut sig på läktaren.


Titta lite extra vilken tid som gäller för dig under dagen, då det kan finnas mindre justeringar jämfört med ordinarie ridtid.

För den som vill klä sig eller hästen lite juligt är man välkommen att göra detta, men kom ihåg säkerheten främst.

I bifogat dokument finns all information, för att dagen ska flyta på smidigt har alla ryttare en funktionär under dagen, inga förkunskaper krävs utan vi hjälps alla åt. Det är också planerat så att du ska kunna se när ditt barn rider sin bana, och funktionärer på samma uppdrag får därför gärna hjälpas åt och byta av med varandra.


Startlista, funktionärslista mmhttps://docs.google.com/document/d/15tPjE5_PWTH5H1mPjPvzCcgLfyQz-DgMtoBTQ1SpUQM/edit?usp=sharing

Banskiss, 7 hinder
https://drive.google.com/file/d/1ul0LDZgy0EPqLWjAonn97g_CrHSZ43Yl/view?usp=sharing

Varmt välkomna på söndag!
HälsningarSkultorps Ryttarsällskap och Jutagårdens Ridskola