Tyvärr måste vi meddela att vi kommer behöva ställa in eftermiddagens Jutahopp på grund av att det ligger en hel del snö på taket som riskerar att glida av/ned. Vid en väderlek med plusgrader eller runt 0:an blir snön tung och smälter vilket gör att snön åker ned från taket och då låter det väldigt mycket om man är i ridhuset samtidigt = hästarna riskerar att bli rädda.
Vi hade hoppats på att det mesta skulle åkt av under gårdagen men tyvärr är inte fallet så. 
Det gör att vi tagit beslutet att ställa in Jutahoppet för att istället genomföra dagens lektioner utomhus.
Klä er därför för utomhusridning.
Alla rider i sina ordinarie ridgrupper men med en starttid 1 timma tidigare än sin ordinarie ridtid. Då undviker vi att det hinner bli allt för mörkt innan alla ridit klart. (Eftersom jutahoppet hade inneburit en tidigare ankomsttid idag hoppas vi att ni redan var inställda på det och att det inte medför några tidsmässiga problem för er. )

Varmt välkomna till en härlig utomhusridning idag.
MvH Jutagårdens Ridskola