Har du inget särskilt planerat under julledigheten och känner att det kanske finns rum för lite ridning, träning och tid i stallet? Då kanske detta är något för dig.

Fanny och Frida erbjuder möjlighet till privatlektioner för träning i grupp eller enskilt i dressyr eller markarbete på måndag 3/1 och tisdag 4/1 förmiddag. Under tisdagen 4/1 finns det även möjlighet att vara med på en uteritt i skogen ca 60 min i grupp (OBS väderberoende och kan behövas ställas in).

Lektion att välja mellan:

  • Dressyrkurs, 2 dagars, måndag och tisdag, 30 min/dag enskilt = 800:-
  • Markarbetskurs med teknikträning, 2 dagars, måndag och tisdag, 60 min/dag i grupp = 1000:-/person
  • Dressyr, 1 dag (mån el tis), 30 min enskilt = 400:-
  • Dressyr, 1 dag (mån el tis), 60 min 2-4 personer = 400:-/person
  • Markarbete/Teknikträning, 1 dag, (mån el tis), 60 min i grupp = 500:-/person
  • Uteritt 1 dag (tisdag) 60 min i grupp. Skritt och trav. 300:-/person

Ryttare som väljer att vara med båda dagarna har förtur. Upplägget på markarbetskursen är en påbyggnadsövning och det finns stora fördelar med att vara med båda dagarna. I annat fall rekommenderar vi att man är med dag 1. Är man enbart med dag 2 kommer vi eventuellt behöva anpassa övningen litegrann.

Anmälan:

Är du intresserad av att vara med anmäler du dig via Horsemanager, där fakturan skapas samt skickar ett mail till fanny@jutagardensstuteri.se. Ange namn, önskehäst, val av lektion/lektioner samt vilken instruktör du vill rida för. Önskar du rida tillsammans med någon speciell person anges även detta i mailet. På Horsemanager hittar du anmälan under fliken “aktiviteter”. Välj dressyr, markarbete eller uteritt för att få rätt pris. Vill du vara med 2-dagar så finns det en flik som heter “antal” välj 2 st där så blir beloppet på fakturan rätt.

Välkomna med er anmälan.