Jutagården vill tacka alla elever för en härlig terminsavslutning, med roliga lektioner fylld till bredden med härlig energi och bra ridning. Vi kan åter igen konstatera att det är fantastiskt att få dela denna ridstund tillsammans med er. Ni gör vårt jobb till det bästa! Tack för fina och varma julhälsningar o presenter , ni skämmer sannerligen bort oss. 

Nu har vi gått in i ett nytt år och Jutagården vill önska er alla ett gott nytt 2022 och hälsa er alla tillbaka vecka 2 när ridskolan drar igång igen. Först ut är måndagsgrupperna som startar 10/1. 
Arbetet med terminens grupper pågår för fullt. Vi har tagit emot era önskemål och ska göra vårt bästa för att uppfylla så många som möjligt av dem. 

Det mest troliga är att de flesta av er rider kvar som vanligt, i samma grupp,  på samma dag och tid. Till elever som berörs av någon förändring kontaktas via mail under vecka 1. Under vecka 1 arbetar vi med att färdigställa allt i Horsemanager och så snart det är klart kommer du få ett Mail där du kan gå in och välja hur du vill dela upp betalningen. Gör du inget val inom 10 dagar skapas det automatiskt en faktura på hela terminen. 

MvH Jutagårdens Ridskola