Insamlingen är nu avslutad och med ett slutligt resultat på 31 700:- känner vi oss otroligt glada och stolta över denna gemensamma insats. Vi kom upp i målet! Vilken grej och vilken förening vi har. Många positiva tillrop att det var ett bra initiativ. Kul tycker vi. Det finns sånt stort engagemang och hjärta bland våra medlemmar vilket är fantastiskt.


Eftersom vi under gårdagens slutspurt passerade 30 000:- kommer hela 22 priser lottas ut. Vi kommer genomföra dragningen i morgon 2/1 KL 15:00 som leds av ordf Kalindi Jarvén.


Till sist vill vi verkligen rikta ett STORT tack till alla er som bidragit i denna insamling eller tidigare bidragit med att sälja Newbody, Idrottsrabatten, varit med i Städa Sverige eller hjälpt till som funktionär på någon av klubbens tävlingar. Och så klart tack till föreningens sponsorer. Tillsammans skapar vi möjligheter och ger oss ännu bättre möjligheter att njuta av ridning och hästar. Inom en snar framtid kommer vi alla kunna se resultatet av mångas engagemang på ridhusets kortsidesvägg! Vad spännande det ska bli!