Äntligen ridlägerdags: Sommaren närmar sig och det har blivit dags för oss att bjuda in till årets sommar på Jutagården.

Upplägg I år kommer vi på Jutagården erbjuda ridkurs (dagtid), ridläger (övernattning) med en nyhet för ungdomar 15-20 år samt en ny aktivitet som vi kallar kickstart (ridpass inför ridskolestart ht-22). Vi har försökt tillgodose era önskemål och hoppas därmed att det finns något för alla.

Ridlägerprospekt Årets ridlägerprospekt med all information samlad finns bifogat i mailet.

”Ridlägerstammisar” Jutagården månar om sina återkommande ridlägerdeltagare och ger därför en rabatt med 200:- till alla er som varit på läger hos oss förut, eller som rider på lektions hos oss. OBS: För att tillgodogöra sig rabatten är det viktigt att man anmäler sig till den aktivitet i Horsemanager som det står ridlägerstammis på. Det finns nämligen två aktiviteter, en med rabatt och en utan.

Anmälningsstart Anmälan öppnar på söndag den 30 januari KL 11:00. De senaste åren så har det varit otroligt många som anmält sig samtidigt och redan de första minuterna har flera läger blivit fulla så det gäller att boka in det här i kalendern.
NYHET! Första timmen, mellan KL 11:00-12:00 anses alla vara anmälda samtidigt. Detta gör vi för få mer utförligt ifyllda anmälningsblanketter, minska stressen, undvika teknikstrul samt öka möjligheten till att kunna placera er efter bästa förmåga utifrån era önskemål. Anmälan kommer vara utformad så att man kommer kunna önska flera möjliga läger, kompisar att gå och sova med, intresseområden, möjlighet till eget boende och hästönskemål. Är det för många anmälda på samma läger och vi inte hittar en lösning kan vi behöva dra lott. Vi hoppas på en hjälpsam inställning och en förståelse för att vi tillsammans hittar bästa lösningen till en fantastisk ridlägersommar.       

Tillvägagångssätt anmälan: Anmälan görs via vår hemsida www.jutagardensstuteri.se . Observera att anmälan är bindande. Var noga med att fylla i anmälan så noggrant som möjligt. I samband med din anmälan måste en anmälningsavgift på 1000:- av kurs- eller ridlägeravgiften vara betald. Detta görs på www.horsemanager.se . Du hittar det under aktiviteter. Först när fakturan är betald betraktas du som anmäld. Då blir du tilldelad en häst. OBS: Är du osäker på hur Horsemanager fungerar rekommenderar vi att du ordnar med anmälningsavgiften innan anmälan öppnar.

Anmälningslista Här på bloggen kommer vi kontinuerligt att uppdatera anmälningslistan till sommarens läger. Det gör att du lätt kan se hur många platser som finns kvar på de olika lägren, vilka som anmält sig och vilka hästar som finns lediga. 

Övrigt Den resterande ridlägeravgiften ska vara betald senast den 30 april. När det närmar sig lägret kommer mer information via mail skickas ut till alla deltagare med tider, packlista, deltagarlista mm. Förfrågningar görs till Fanny Nilsson via mail fanny@jutagardensstuteri.se .

Till sist så… hoppas vi på Jutagården att ni är många som vill vara med oss i år igen så vi kan skapa nya oförglömliga minnen tillsammans. För oss är det verkligen årets stora höjdpunkt! Vi räknar ned och längtar efter att få träffa alla underbara deltagare. 😊

Mvh Ridlägerpersonalen på Jutagårdens Ridskola, Skultorps Ryttarsällskap