Idag lanseras hemsidan “Ta tyglarna”. In och titta och ta del av klassikern ”Ta tyglarna”. Nu finns allt material lättillgängligt för alla direkt på nätet.

Hemsidan: https://tatyglarna.com/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/256155489666900

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEy1pNCmz5FovRYnUHZ-AaA

Tanken är att “Ta tyglarna” ska vara ett levande utbildningsmaterial med filmer, texter, quiz, möjlighet att ställa frågor mm. Hemsidan ska fungera som ett komplement till filmerna och byggs på mer och mer efterhand. Böckerna Ta Tyglarna och Ridlära av Bo Tibblin kommer läggas upp under våren och sommaren.

Förhoppningen är att det blir en plattform där man kan läsa om exempelvis en öppna, titta på ett filmklipp hur den ska ridas och därefter kunna göra ett quiz om rörelsen. Dyker det dessutom upp någon fundering i samband med detta ska det finnas möjlighet att ställa frågo som publiceras på hemsidan.

Vi på Jutagården ingår i ett samarbete och ska försöka testa delar av detta i vår undervisning för att därefter kunna ge feedback och förbättringsförslag så det blir ännu mer användarvänligt. Hjälp oss att vara en del av detta. In och klicka runt och kom gärna med synpunkter.