Hej

Vi har suttit hela dagen igår och idag med att försöka hitta alternativ. Vi har idag skickat förfrågningar om att byta till alternativläger för att få plats med alla som anmält sig. Det ser hoppfullt ut och vi hoppas kunna publicera en lista med preliminär hästsättning inom ett par dagar.

Tills dess, om du är orolig för att ditt namn är med så kan du kolla på den här listan där alla 177 anmälda står med. Skulle du ha anmält dig, men att ditt namn inte står med på listan får du höra av dig till fanny@jutagardensstuteri.se

Vi kommer troligtvis öppna upp ridläger 3 till ett 5-dagars vilket gör att vi förhoppningsvis kan flytta deltagare från läger 5 och 6 som blev överfulla med ca 35 deltagare/läger. Läger 3 blir därmed öppet för deltagare som vill delta 3 dagar eller 5 dagars.

Känner du att Läger 3, v26 passar dig bättre nu när det även går att få 5 dagar på det lägret så kan du höra av dig till fanny@jutagardensstuteri.se

Har du anmält dig till Läger 3, men gärna vill ha 5 dagar nu när möjlighet finns kan du också höra av dig till mig fanny@jutagardensstuteri.se