Det är många borta just nu, och så har det sett ut ett par veckor nu. Det innebär att det kommer vara många som vill rida igen framöver. Varje dag är det flera platser som står tomma, dvs möjliga att boka för igenridning.

Tips till dig som har avbokningar: Du bör verkligen försöka rida igen dem så snart som möjligt. Ju närmare slutet av terminen vi kommer desto svårare brukar det vara att hitta igenridningstider. I slutet är det näst intill omöjligt att hitta tider eftersom alla vill rida igen innan terminsslut. Den här terminen, med tanke på omständigheterna får vi nog ha förståelse för att det kommer vara ännu svårare att rida igen. Men ju fler igenridningar vi kan få till redan nu desto lättare kommer det bli framöver.

Tips till alla som är sjuka eller hemma i karantän: Försök avboka i tid. Då blir det lättare för alla som letar tider att se tillgängliga tider.

Tips till dig som söker igenridningstider: Gå in ofta och håll utkik. Som sista utväg kan du gå in strax före 14:00 vardag, 09:00 helg (dvs innan tiden för bokning av igenridning stänger)

Som vanligt så kan man tyvärr inte flytta med sig igenridningar till nästa termin.

Lycka till med er igenridning-bokning.