Här kommer en preliminär hästsättning för sommaren 2022. Vi vill poängtera att hästarna verkligen är preliminära. Mycket kan hända och det är lång tid kvar till sommaren. Därför behöver man ha förståelse för att vi ibland, av olika anledningar, kan behöva byta häst på dig.

Vi har gjort vårt bästa med att fördela hästarna. På vissa läger har det varit svårare än andra där många önskat samma hästar. Vår målsättning har varit att skapa plats och hästar till er som anmälde er första timmen. Vi har på vissa läger behövt låna in lite hästar för att få ihop det. För oss känns det bra att nu presentera en hästlista. Vi känner att vi har lyckats hitta en bra lösning och vi tror och hoppas ni känner likadant. I några fall har vi tyvärr inte kunnat sätta er på någon av era önskehästar, men här har vi försökt tänka till och placerat er på någon annan som vi tror kommer passa riktigt bra och som ni förhoppningsvis kommer få roliga dagar tillsammans med 🙂 .

Hästarna vi lånat in i sommar heter:

All Cash, kallas för Slanten och är Åsa Alsterlunds fina häst som hon tävlat mycket i såväl hoppning, dressyr som fälttävlan. Vi är så glada för att hon lånar ut sin guld-klimp till oss i sommar.

Dunört, Dottie och Lily är tre fina hästar som kommer från Stall Assla och Åsa Larsson i Götene. Det är därifrån vi köpt Flemmingthon och Calle. Vi har även lånat in ridlägerhästar andra år från henne och vi är mycket glada över att hon har förtroendet för oss i år igen. Dunört är en häst och Dottie och Lily är båda D-ponnys.