Framflyttad till i höst

Vi har lite glädjande nyheter. Med allra största sannolikhet kommer dressyrtränaren Conrad Schumacher komma hit till oss på Jutagården. Det är så stort och vi är så glada för det.

Save the date”: Vi vill redan nu flagga för att det förmodligen blir slutet april/maj under dagarna lördag-tisdag. Så boka in det redan nu och försök ha så tomt som möjligt i era kalendrar under den här perioden så ni kan ta del av så mycket som möjligt, gärna under flera dagar. Det är enormt lärorikt och en unik chans att ta del av en välkänd världstränare inom dressyr. Missa inte det 🙂

Under Conrads vistelse här på Jutagården kommer vi försöka planera för en temadag/teoriclinic för ryttare, där ni, elever på Jutagårdens ridskola kommer bli inbjudna, preliminärt lördagen. Vi kommer dessutom försöka få till en teori riktad till ridlärare, tränare och andra ”hästnördar” som är intresserad av ridundervisning, preliminärt måndag. Övrig tid är för träningar där man även kommer kunna delta avsuttet från publikplats.

Mer info kommer inom kort, så fort allt är spikat och/eller vi vet mer.