Hej!

I Skultorps Ryttarsällskap har vi sedan 2009 hjälpts åt med uppdrag under året i föreningen, och vi fortsätter 2022, det finns så många fördelar att hjälpas åt, där en av vinsterna är den fina laganda vi bygger i föreningen. 

Information om medlemsuppdrag finns här:https://www.skultorpsrs.se/Medlemsskap/Medlemsuppdrag/


Vi vill gärna ge er medlemmar en möjlighet att själva välja vilket/vilka uppdrag man önskar vara delaktig i. Senast 3 april önskar vi att du i så fall svarar på detta meddelande och anmäler dig på uppdrag. Kom ihåg att om du är licensryttare (dvs löst tävlingslicens för klubben) så är det två uppdrag du anmäler dig till. Efter 3 april fördelar vi ut alla som ej anmält sig på ett uppdrag.


Tack alla för att ni är med och bidrar!


* Anläggningsdag inför Påskacupen. Tidpunkt ej klar. Lördag 9 april eller söndag 10 april. (cirka 8 uppdrag)


* Anläggningsdag inför div 3 dressyr. Tidpunkt ej klar. Lördag 21 maj, söndag 22 maj eller torsdag 26 maj. (cirka 10 uppdrag)


* Anläggningsdag inför KM hoppning. Tidpunkt ej klar. Blir helgen vecka 42 eller 43. (cirka 10 uppdrag)
(Anläggningsdagarna innefattar städning och anläggningsarbete utomhus)

* Ansvarig försäljning av Newbody (april och oktober) och jul-Bingolotto, dvs innebär att starta försäljning, vara kontaktperson, ta emot leverans och lämna ut produkter till föreningens säljare. (1 medlem)

* Ansvarig Pantamera. Innebär att kontinuerligt under året ta hand om den pant som lämnas i avsedda kartonger för detta på Jutagården och att lämna in den på butik enligt rutin. (Ytterligare information lämnas till ansvariga personer). (2 medlemmar)

*Funktionär div 3 dressyr söndag 29 maj. Man är funktionär pass 1 eller 2 på tävlingen. På tävlingen finns uppdrag där förkunskaper behövs, men också uppdrag utan behov av förkunskaper. (cirka 35 uppdrag)

*Funktionär SPC 25-27 november. 1 tävlingspass fredag, 2 tävlingspass lördag, 2 tävlingspass söndag. På tävlingen finns uppdrag där förkunskaper behövs, men också uppdrag utan behov av förkunskaper. Om du önskar något särskilt uppdrag eller tävlingspass får du gärna ange detta. 25 funktionärer per tävlingspass. (cirka 100 uppdrag)

* Delta i tävlingskommittén. Bli en i gruppen, för dig som gillar när det är tävlingsarrangemang i föreningen och vill hjälpa till i planering och samordning för tävlingarna.

* Delta i arbetsgruppen för Skultorp Pony Cup. Var med i gruppen som arrangerar vår fantastiska tävlingshelg i november, ett roligt uppdrag för den som gillar teamarbete och gillar att vara med i samordningen och planeringen av ett riktigt roligt arrangemang.

* Delta i anläggningskommittén. Bli en i gruppen, för dig med kunskaper i och/eller intresse för anläggningsfrågor. Ett viktigt uppdrag för att vårda och utveckla anläggningen.

* Delta i sponsorgruppen. Bli en i gruppen, för dig som vill vara del i att etablera kontakter med potentiella sponsorer till vår förening samt ha kontakter med våra aktuella sponsorer. Ett viktigt uppdrag som skapar möjligheter i att utveckla vår förening och anläggning.

*Starta upp cafékommittén. Om vi får in 3-4 medlemmar som är intresserade av att starta upp cafekommitten så kan vi starta den på nytt. Cafekommitten är ansvariga för planering, inköp och samordning av aktiviteterna i cafet på de tävlingar som genomförs under året på
Jutagården.


Mvh Skultorps Ryttarsällskap