Hej!

På lördag 21/5 har några fått medlemsuppdrag med fixardag inför tävlingen veckan efter. Dessa har fått specifikt mail om detta. 

Vi vet sen förra året att många medlemmar med lust och engagemang gärna hjälper till att få anläggningen extra fin på våren och som gärna vill delta i den härliga gemenskapen en fixardag innebär. Om vi blir ett gäng kanske det även blir möjligt att bygga lite nya terränghinder inför sommaren.

Vi öppnar därför upp för fler att delta, och för dig som ställer upp extra så ange gärna vad du önskar göra. Om du vill bidra men ej kan just på lördag kan du skriva upp dig på en uppgift som du sedan gör valfri dag.

Du kan läsa mer här:

https://docs.google.com/document/d/177nL1SiACCHvRbUoEgLbZqnNAc47mnaKs41E76EYwLk/edit?usp=sharing

Du anmäler dig på aktiviteten i Horsemanager. Ange hur många som kommer från din familj.

Skultorps Ryttarsällskap