Följande info har mailats ut till alla elever:

Hej på er alla underbara elever.

Nu är det snart dags för ridskolestart. På tisdag startar vi upp ridskolan och vi hälsar därmed alla elever välkomna tillbaka till en ny härlig termin. Det ska bli så roligt att träffa er alla igen och vi ser fram emot vad den här terminen har att erbjuda. Lika spännande och roligt varje gång. 🙂 

Vi vill tacka för fortsatt förtroende där endast ett fåtal har valt att sluta vilket innebär att det bara är några enstaka platser vi fyller med nya elever. Det känns som vi fått till en riktigt bra termin, där mycket är sig likt men också några justeringar gällande grupper, byte av dag eller tid. Vi vill rikta ett stort tack till alla er som varit med och hjälpt till att lösa pusslet. Ni är alla så hjälpsamma och flexibla. Det är verkligen mycket värt och det som gör att vi återigen lyckats uppfylla de flestas önskemål och därmed hittat en bra lösning för många. Stort tack! 🙂 

Nu ska det mesta vara upplagt på horsemanager. Första betalning är 30/8. Vill du dela upp din faktura måste du logga in och välja delbetalning inom 10 dagar, därefter skapas automatiskt en faktura på hela ridterminen. 

I mailet finns ett dokument bifogat med information om terminen. 
Det finns också ett måldokument som ni gärna får fylla i och lämna eller maila till er ridlärare. Ju tidigare desto bättre och desto mer kan du vara med och påverka innehållet i terminsupplägget. 🙂 

Vi ser fram emot en rolig höst, varma hälsningar Jutagårdens Ridskola