Vi har glada nyheter gällande den otroligt fina och omtyckta Briona. Hon är tillbaka! Vi har fått förmånen att låna henne även i höst. Något som vi är väldigt glada för. Vi vet att det är många elever som blir positivt överraskade av denna nyhet och kanske om möjligt längtar ännu mer till att terminen ska dra igång igen.

Briona kom till oss i slutet av vårterminen för att hon skulle gå med på sommarens ridläger. Briona gjorde ett otroligt fint intryck på allt och alla. Och när hennes ägare frågade om vi ville låna henne i höst igen var svaret givet! Så kul!

Information

Briona är Emma Hellkvists SWB sto född 2011 efter Mr Carrera, Guinness. Briona och Emma har anknytning till klubben. Emma har tävlat för SRS i många år, har ridit på lektion hos oss, varit själv på ridläger och har dessutom lånat ut hästar till oss flera gånger innan. Emma har haft Briona sen hon var 4 år och har tävlat dressyr och hoppning.