Vår fina fantastiska underbara ponny Lowis Silver Rose är såld till familjen Carter, Marie och Felicia, som sedan länge ridit hos oss på ridskolan.

Vi har haft Rose i 12 fantastiska år och nu vid 18 års ålder kändes det som ett fantastiskt alternativ att kunna släppa fina Rose vidare, till en alldeles egen familj, som förhoppningvis blir ett för-evigt-hem. Vi är övertygade om att hon kommer få det fantastiskt bra hos dom och önskar dem alla lycka till! Hoppas också att de kommer och hälsar på emellanåt så i får träffa både Rose och Felicia tillsammans.

Rose är mycket omtyckt på ridskolan så vi vet att det är flera av er som tycker det är tråkigt och som kommer att sakna henne något enormt. Det är så klart jättetråkigt och vi känner mycket med er. Vi får trots allt försöka trösta oss med att vi hittat ett superhem till henne där hon förhoppnings får må gott, vara frisk, bli älskad och stanna livet ut.

Här är ett par kort från Felicia och Rose som samtidigt hälsar att allt går bra:

Här kommer lite fler bilder från några av alla de höjdpunkter vi fått tillsammans med denna enormt fina ponny. Vi är så tacksamma för allt du gett och bidragit med till våra elever. Du har varit enormt betydelsefull och förgyllt stunderna för många här på Jutagården. Tack för det, bästa du!