Vår älskade Lord,
En stor häst med ett ännu större hjärta. ❤️

I fyra års tid fick vi chans att spendera tid med dig, få se dig växa och utvecklas till en riktigt trevlig individ. Från fölunge till en stor fin häst en bra bit över 170 cm.

Det var sällan man kom till hagen och inte hade en Lord som kom fram för att hälsa. Ditt huvud så stort, som ville vara i famnen men aldrig fick plats.😊 Så social, positiv, glad och nyfiken på livet. Du ville alla väl och gjorde alltid ditt bästa. Du hade stor potential och en ljus framtid framför dig.
Men vad hände? Tyvärr drabbades du av kolik och tarmvred där det inte fanns något att göra för att rädda dig. Och plötsligt var allt det fina slut och allt det underbara med dig över! Livet är bra tufft ibland!

Dessa fyra år blev en tid som blev alldeles för kort. Det känns så ofattbart, onödigt och allt för sorgligt! I vår värld så skulle du ju ha funnits med oss i minst 20 år till. Under våren bjöd du ett par lyckligt utvalda elever på världens ridlektioner. De var lyriska och du var så duktig! Resan hade bara börjat och vi hade så mycket att se fram emot.

Du är älskad och saknad, vila i frid, bästa du ❤️