Nu sitter vi på bussen på väg hem från ett lyckat studiebesök på Torpalyckans Stuteri. 😍

Ungdomssektionen med Meya i spetsen låg bakom denna roliga dag. En dag med bussresa, fint studiebesök och även ett stopp på ridsportbutiken Börjes.

Dagen startade tidigt med avfärd från Jutagården. Efter ca 3 timmar var vi framme hos uppfödarna Maria och Tomas på Torpalyckans stuteri. Vi fick ett väldigt varmt och fint välkomnande. De hade verkligen gått in för att visa oss deras gård, verksamhet och hästarna bestående av massvis med fina hingstar, ston och föl. De bjöd även på lunch och fika innan det var dags att rulla vidare mot Börjes i Tingsryd. Där blev det ett stopp för alla shoppingsugna och nog blev det en hel del kassar med hem in i bussen.

Vi alla riktar ett stort tack till US som arrangerade denna dag. Även ett tack till SISU idrottsutbildarna som fortsätter att berika vår verksamhet genom att finansiera delar av bussresan.