(Detta mailutskick gick ut till alla elever igår)

Hej på er alla härliga elever!

Nu närmar det sig jul och julledighet för ridskolan vilket innebär att det också börjar bli dags att tänka på fortsättningen inför nästa års ridtermin.

Har ni särskilda önskemål inför vårterminen, kanske vill rida fler gånger i veckan eller att ni vill säga upp er plats är det bra om ni meddelar detta så snart som möjligt. Planering av vårterminen är i full gång och vi vill så klart att ni ska få vara med och påverka så det blir så bra som möjligt för er. Vi gör vårt bästa med att försöka uppfylla era önskemål även fast det är ett litet pussel som ska läggas. Hör vi inget från er rider ni kvar som vanligt i samma grupp, samma dag och tid. Vi meddelar enstaka elever om det skulle bli någon ändring från vår sida men vår ambition är att ändra så lite som möjligt.

Sista dag för uppsägning är 20 december. Därefter gäller 4 ridgångers uppsägning. 

Inom kort så kommer vi lägga upp den nya terminen i horsemanager. Då kommer grupper skapas, man blir tillagd i en grupp, ni får ett mail samt att ni kommer kunna gå in och välja hur man vill betala. Gör man inget val inom 10 dagar skapas automatiskt en faktura för hela terminen på en gång. 

Betalning för vårterminen göres senast 30/1 2022.

Sista riddag för terminen är tisdag 21/12.
Njut av den återstående veckan nu, hoppas det bjuds på många härliga avslutningslektioner på Jutagården innan vi tar jullov.

Jag vill tipsa om två roliga saker när jag ändå har er på tråden.

–         SRS tillsammans med Jutagården har påbörjat en insamling där man kan vinna fina priser, bland annat ett ridläger på Jutagården i sommar, hotellövernattning på Scandic, privatlektioner, uteritter, goodiebags från djur och natur samt mycket mer. Pengarna går oavkortat till klubben och till inköp av ridhusspeglar, något som kommer glädja många elever i framtiden. Inaslingen pågår hela december och vi är i skrivades stund uppe i 13400:- vilket är fantastiskt. Läs mer här: https://blogg.jutagardensstuteri.se/2021/12/01/drommen-om-ridhusspeglar-2/

–         Träning under jul som en kul uppstart på det nya året och kanske ett uppskattat julklappstips.
Måndag och tisdag 3/1-4/1 kommer Fanny och Frida erbjuda möjligheten till privatlektioner enskilt eller i grupp i dressyr, markarbete eller uteritt. Läs mer här: https://blogg.jutagardensstuteri.se/2021/12/13/traning-under-jul-kul-uppstart-pa-det-nya-aret/

Till sist vill vi bara önska alla elever med tillhörande familjer God Jul och Gott nytt år, på återseende och varmt välkomna tillbaka i januari 2022 Hälsningar Jutagårdens Ridskola.